Pretraga
Filters
Close

O nama

 

Camerich Furniture Serbia

Resavska 1, Beograd, Srbija

+381.11.3343026

prodaja@camerich.rs

Camerich Furniture Montenegro

Novi Bulevar, Bar, Crna Gora

+382.30.340777

prodaja@camerich.me

Seed Design Vienna

Piaristengasse 8, 1080 Wien, Österreich

+382.30.340777

office@seeddesign.at

Camerich

Camerich brend stvoren je 2005. godine. Zbog visokog kvaliteta i vrhunskog dizajna postao je široko prihvacen i rasprostranjen u preko 60 zemalja sveta. Fabrika je smeštena na preko 70.000m² i poseduje najmoderniju opremu, sopstveni R & D sektor kao i iskusne proizvodne i upravljacke timove.

Camerich nastoji da obezbedi kvalitetan nameštaj i kreira fantasticne ambijente za svoje klijente.

Camerich Furniture Serbia

Camerich je poslovanje u Srbiji zapoceo 2010. godine, i od tog trenutka redovno beleži rast prodaje i popularnosti. Zbog velikog uspeha koji je ostvario u Srbiji, Camerich je otvorio još jedno prodajno mesto u Crnoj Gori.

Camerich Showroom nalazi se u Resavskoj 1, u Beogradu, rasprostranjen na preko 900m², gde se nalazi kompletan asortiman Camerich proizvoda.

Camerich nameštaj se nalazi i u Baru, u Crnoj Gori, na izlasku iz Bara na putu za Ulcinj na novom Bulevaru. Camerich Showroom u Baru smešten je u novoizgradenoj velelepnoj zgradi, specijalno prilagodenoj za prodaju Camerich nameštaja, koja se prostire na 1500m², koja je ujedno dobila nagradu za arhitekturu CG 2012. godine za beton/gvožde

Cilj Camerich-a je pružanje visokog kvaliteta uz povoljne cene

Tri osobine koje najbolje opisuju šta Camerich nudi:

Classic Design: Kompletan asortiman reflektuje najbolji kvalitet i dizajn, koji je stvoren od strane vrhunskih svetskih dizajnera.

Quality Manufacturing Techniques: Prilikom proizvodnje nameštaja, koriste se samo sirovine visokog kvaliteta kao i najsavremenije tehnike kojima se obezbeduje savršeni dizajn nameštaja.

Comfort: Camerich ulaže posebnan trud u stvaranju udobnog nameštaja, vrhunskog kvaliteta koji je u skladu sa odlicnim dizajnom.

Posetite nas u Camerich Showroom-u i uverite se u kvalitet i udobnost Camerich nameštaja.