Search
NULL
NULL
NULL
NULL
NULL
NULL
NULL
NULL
NULL
NULL
NULL
NULL
NULL
Picture for category EMBRACE FOTELJE

EMBRACE FOTELJE

Odlučno moderna sa retro korenima, fotelja Embrace dokazuje da male siluete mogu biti podjednako upečatljive koliko i šarmantne. 
Izgrađena na čvrstom okviru od breze, zakrivljeni rukonaslon i leđni naslon od šperploče su oslonjeni na metalna ojačanja i prekriveni
poliuretanskom penom. Nežno zakrivljena leđa vas obavijaju dok sedište upareno sa ukrštenim elastičnim trakama i vijugavim oprugama
pružaju udobnost uz zadržavanje podrške. Dostupna kao fotelja ili sofa sa presvlakama od tkanine ili kože po vašem izboru.

EMBRACE LEATHER CHAIR

C02D0601
RS-25 Mustard Yellow
From 93,090.20 (RSD)

EMBRACE LOVESEAT

C02D0602
Dimenzije : 150x72xH72 cm

Odlučno moderna sa retro korenima, fotelja Embrace dokazuje da male siluete mogu biti podjednako upečatljive koliko i šarmantne. Izgrađena na čvrstom okviru od breze, zakrivljeni rukonaslon i leđni naslon od šperploče su oslonjeni na metalna ojačanja i prekriveni poliuretanskom penom. Nežno zakrivljena leđa vas obavijaju dok sedište upareno sa ukrštenim elastičnim trakama i vijugavim oprugama pružaju udobnost uz zadržavanje podrške. Dostupna kao fotelja ili sofa sa presvlakama od tkanine ili kože po vašem izboru.
*Prikazana cena je za fotelju u presvlaci osnovne kategorije. Kategorija presvlake diktira cenu.

Potpuna specifikacija kolekcije Embrace

137,588.00 (RSD)